Varza de Bruxelles la cuptor

varza de bruxelles la cuptor

Ingrediente:

1. 500g varza de bruxelles

varza de bruxelles

2. o lingurita ‘rasa’ de miere

3. o lingura otet balsamic

4. 3 linguri ulei de masline

Cuptorul se incinge la 220 grC

Se spala verzele si se inlatura capetele  cotoarelor. Se taie apoi in jumatati

varza de bruxelles taiata

Se amesteca intr-un bol cu 2 linguri de uleide masline, sare si pipier si se aseaza intr-o tava

varza de bruxelles tava

Se lasa la cuptor sa se rumeneasca, cam 20 de minute

Se aseaza pe urma intr-un vas, se adauga uleiul de masline ramas, mierea si otetul balsamic si se amesteca bine

varza de bruxelles cu miere si otet

Pofta buna!

varza de bruxelles-


2 gânduri despre &8222;Varza de Bruxelles la cuptor&8221;

Lasă un comentariu