Ciuperci pleurotus cu parmezan

CE GATIM

ciuperci pleurotus cu parmezan

Ingrediente:

1. 500g pleurotus

ciuperci pleurotus

2. parmezan (si cascaval, optional) ras marunt

parmezan

Se taie ciupercile bucati si se pun in tigaie cu putin unt. Se sareaza si pipereaza;i se lasa pana se inmoaie bine

ciuperci

Se iau de pe foc si se presara parmezanul deasupra

ciuperci cu parmezan

Pofta buna!

3 gânduri despre &8222;Ciuperci pleurotus cu parmezan&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s