Castane coapte

CE GATIM

Toamna nu e toamna fara castane prajite. Ce urmeaza nu este tocmai o reteta. Adica, e prea simplu:

Ingrediente:

Castane comestibile, cate doriti (cam 250g o portie de o persoana)

Se spala castanele si se cresteaza pe orizontala, pe partea bombata

Se pun intr-o tava si se pun la cuptorul incins la175 de grade Celsius. Se lasa 20-25 de minute.

Savurare placuta!

5 gânduri despre &8222;Castane coapte&8221;

  1. e bine sa le fierbi inainte… si-apoi la cuptor… noi asa le facem la standul de la Targul de Craciun din Sibiu!🙂

  2. nimic de comentat, vreau doar sa ma abonez la postarile simplis si (mi) se pare ca numai trecind prin comentarii se poate, de-aia..
    na ca-mi scapa acu , totusi, un elou! si un wow!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s