Ciorba de pastai

ciorba de pastai

Ingrediente:

1. 400 fasole  pastai

fasole pastai

2. 250ml suc de rosii

3. 2 morcovi

4. o ceapa

5. 2 radacini de patrunjel

6. un ardei

ceapa, ardei, morcovi, patrunjel

7. 2 catei de usturoi, marar, leustean

usturoi, mara, leustean

Se spala bine pastaile, li se taie capetele apoi se fac bucatele de circa 3cm

fasole verde pastai

Legumele se maruntesc

legume

si se pun la calit in 3 linguri de ulei

legume calite

Dupa ce s-au calit se aduga pastaile, sucul de rosii si apa. Se sareaza si pipereaza. Cand fasolea s-a fiert se adauga usturoiul, mararul si leusteanul

ciorba - pastai

si se mai lasa 2 minute pe foc.

ciorba pastai

Pofta buna!

timp de preparare: 1h

<< tarta cu caise

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Ciorba de pastai&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s