Merluciu la gratar

CE GATIM

Ingrediente:

1. 1kg merluciu

2. o lamaie, 2 catei de usturoi tocati

Se curata pestele de solzi (sub jet de apa) si se spala bine in interior pentru a scapa de orice urma de intestine or whatever. Se cresteaza pielea, se sareaza si pipereaza si se scurge zeama de la o jumatate de lamaie. Se aseaza pe gratarul incins si se lasa 5min pe fiecare parte.

Se ia pestele de pe gratar se presara usturoiul si se stoarce zeama din cealalata jumatate de lamaiemerluciu

Pofta mare!

timpde preparare: 30min

3 gânduri despre &8222;Merluciu la gratar&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s