Paste cu ciuperci

CE GATIM

paste cu ciuperci

Ingrediente:

1. 250g de paste

paste

2. 400g ciuperci

ciuperci

3. 200 ml smantana dulce

smantana

4. un ou (galbenus)

5. cateva frunze de patrunjel, tocate

patrunjel

Se pune apa cu sare la fiert. Cand apa incepe sa fiarba se pun pastele si se lasa conform instructiunilor de pe ambalaj.

Ciupercile se spala bine si taie bucati; cum pastele pe care le-am folosit erau destul de mici, am taiat ciupercile mai marunt ca de obicei. Se pun apoi intr-o tigaie, la foc maxim

ciuperci taiate

Cat timp ciupercile stau pe foc, se amesteca galbenusul de ou cu smantana

smantana cu ou

Dupa ce ciupercile au scazut (5-8) minute si apa lasata s-a evaporat

ciuperci la tigaie

se da focul la minim, se asteapta un minut-doua sa le scada temperatura si se adauga sosul de smantana. Se mai lasa circa trei minute sa fiarba foarte incet.

ciupercile cu sosul de smantana

Se amesteca apoi pastele cu sosul de ciuperci si se lasa 10 minute pentru a se patrunde un pic. Dupa ce faceti portiile puteti presara patrunjel pe deasupra

paste cu ciuperci si smantana

Pofta buna!

About these ads

6 thoughts on “Paste cu ciuperci

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s